Ud af huset

Kære Gæst

___________________________________________________________________________________

Selskabsmenu
Januar  – Februar – Marts


Forretter

Torsk fra storebælt sprød skorpe
spinat – jordskokker – trøffel – cremet jordskoksuppe
oksecarpacio
Syltede tomat – røgede nødder – friteret capers – basilikums tarpenade – sprøde salater – parmesan
Hovedretter
Kalvemørbrad – braiserede bryst
sellerricreme – glaseret rødbede – syltede bøgehatte – sprød skorzenerod
Ballotine af majskylling
Ristet foie gras – vilde syltede brombær – kejserhatte – spidskål – hønsesauce
Desserter
Anomias nøddekurv
søde frugter – sorbet – hvid chokolade – passionsfrugt sauce
Dessert fantasi
Annanas i sød rom – kokos – vanilje – flødeis

Kr. 328,-

___________________________________________________________________________________

Standard Buffet

Forretter
Perlehøne som cæsar
Hjemmelavet fiskedeller – havtorn remulade – grillet citron – sprød salat
Koldrøget laks – rygeost – vagtelæg – radiser – urteslat
Lun vagtel – hindbærpure – popkorn – syltede løg – estragon mayo
Hovedretter
Ristet couscous salat
Abrikos – cashewnødder – grillet peber – hvid balsamico
Varm kartoffelsalat
syrlige løg – kapers – urter
Kålsalat
Tørret tranebær – ristede valnødder – sennepshonning vinaigrette
Ristet torsk
fennikel – hasselnøddesmør – citrongele
Langtidsstegt culotte af sødmælks kalv
Dessert buffet
Créme brülée
Hvid og mørk chokolademousse
Havtorn sauce – karamelknas
3 Franske oste
Hybenkompot – oliven – syltede nødder – knækbrød

Kr. 328,-

___________________________________________________________________________________

Selskabs gourmet Buffet

Forretter
Perlehøne som cæsar
Hjemmelavet fiskedeller – havtorn remulade – grillet citron – sprød salat
Koldrøget laks – rygeost – vagtelæg – radiser – urteslat
Lun vagtel – hindbærpure – popkorn – syltede løg – estragon mayo
Hovedretter
Ristet cous cous salat
Abrikos – cashewnødder – grillet peber – hvid balsamico
Varm kartoffelsalat
syrlige løg – kapers – urter
Kålsalat
Tørret tranebær – ristede valnødder – sennepshonning vinaigrette
Ristet torsk
Fennikel – hasselnøddesmør – citrongele
Langtidsstegt culotte af sødmælks kalv
Stegt perlehøne
Svampe – spinat – sprøde chips
Dessert buffet
Créme brülée
Hvid og mørk chokolademousse
Havtorn sauce – karamelknas
Nougatis
Marengs – appelsin – mandelknas
3 Franske oste
Hybenkompot – oliven – syltede nødder – knækbrød

Kr. 428,-

___________________________________________________________________________________