Forret – Rimmet Kammusling – Wasabicreme – Soyaglace – Sprøde Salater – Kr. 125,-
*
Forret – Røget Svinemørbrad – Vinaigrette m/kapers- Syltede Perleløg –  Små Salater – Sprødt – Kr. 125,-
Hovedret – Fisk – Skindstegt Sandart – Fynsk Kålsauté af Sommerkål – Syltede Blomkål – Citronsauce – Nye Kartofler– Kr. 235,-
*Hovedret – Fugl – Grillet Unghanebryst – Fynsk Kålsauté af Sommerkål – Urtecreme – Grovkornet Sennepsauce – Nye Kartofler – Kr. 235,-
Hovedret Ribeye – Fynsk Kålsauté Af Sommerkål – Madagaskar Pebersauce – Nye Kartofler – Kr. 275,-
Ost – Kokkens udvalgte oste – Syltede nødder – Chutney – Sprødt – Kr. 125,-
*Desset 1 – Hindbærmousse – Friske Hindbær – Brændt Hvid Chokolade  – Kr. 95,-
Dessert 2 – Hindbærtærte – Limecreme – Sprødt – Kr. 95,-
*Kokkens 3 udvalgte retter – Kr. 325,-