Forret – Dampet Hvide Asparges – Rømørejer – Ramsløgsmayo – Små Salater – Kr. 125,-
*
Forret – Laksetterrin med tang – Dampet blåmuslinger – Urte vinaigre – Kr. 125,-
Hovedret – Fisk – Skindstegt Rødfisk – lynsauterede spinat med løg – Forårsgrønt – Safransauce – Nye Kartofler – Kr. 235,-
*Hovedret – Fugl – Svampe-Trøffel Faseret Kyllingebryst – -forårsgrønt – Brønkarse sauce – Nye Kartofler – Kr. 235,-
Hovedret Ribeye – Forårsgrønt – Ramsløgs smør – Nye kartofler – Kr. 275,-
Ost – Kokkens udvalgte oste – syltede nødder – chutney – sprødt – Kr. 125,-
*Desset 1 – Hvid Chokolademousse – Sprødt – Friske bær – Kr. 95,-
Dessert 2 – Rabarber Mørdejstærte – Citroncreme Marengs – Friske Bær – Kr. 95,-
*Kokkens 3 udvalgte retter – Kr. 325,-