Forret – Gravede Laks – Sennepsmayo – Spæde Salater – Sprødt – Kr. 125,-
*
Forret – Rørt Tartar – Syltede Perleløg – Trøffelmayo – Kapersfrugt  – Kr. 125,-
Hovedret – Fisk – Stegt Rødfisk – Selleripuré – Sauté Af Efterårsgrønt – Safran Sauce – Pommes Anna– Kr. 235,-
*Hovedret – Fugl – Urtefaseret Unghanebryst – Gulerodspuré – Syltede Æbler – Sauté Af Efterårsgrønt – Lys Kalvados Sauce – Pommes Anna – Kr. 235,-
Hovedret Ribeye – Gulerodspuré – Sauté Af Efterårsgrønt – Pommes Anna – Kr. 275,-
Ost – Kokkens Udvalgte Oste – Syltede Nødder – Chutney – Sprødt – Kr. 125,-
*Desset 1 – Vanilje Syltede Pære – Vanilje Is – Tuill – Chokoladecrumble – Kr. 95,-
Dessert 2 – Æble/Blomme Trifli – Vaniljecreme – Havreknas – Kr. 95,-
*Kokkens 3 udvalgte retter – Kr. 325,-